PROTEÍNOVÁ DIÉTA
bez odborného dohľadu
s on-line poradňou
Recepty 1. etapa Proteinová špenátová omeleta se zeleninkou

Proteinová špenátová omeleta se zeleninkou

Táto špenátová omeleta plná živín kombinuje silu bylinného proteínového prášku Dietalegre s lahodnými restovanými hubami, pórom a cuketou, vďaka čomu je perfektným keto jedlom pre prísnu 1. fázu vašej proteínovej diéty. Je to chutné jedlo s vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom sacharidov, ktoré vás udrží spokojných a na ceste k vašim cieľom v oblasti chudnutia.
 
Ingrediencie:
1 vrecko Dietalegre proteínovej bylinnej omelety
1/4 šálky čerstvého špenátu (nasekaného)
1/4 šálky húb (nakrájaných na plátky)
1/4 šálky póru (nakrájaného na tenké plátky)
1/2 šálky cukety (nakrájanej na kocky)
1 polievková lyžica olivového oleja
Soľ a korenie podľa chuti
Čerstvé bylinky (petržlenová vňať, pažítka alebo bazalka) na ozdobu (voliteľné)
 
Postup:
  1. Príprava zmesi proteínového prášku: V miske zmiešajte proteínový prášok bylinkovej omelety s vodou podľa pokynov na obale. Dobre premiešajte, aby nezostali žiadne hrudky. Nasekaný špenát pridajte priamo do proteínovej zmesi a premiešajte. Vďaka tomu bude vaša omeleta extra chuť a živiny.
  2. Opečte restovanú zeleninu: Rozohrejte olivový olej na panvici s nepriľnavým povrchom na strednom ohni. Pridajte na panvicu nakrájané šampiňóny, pór a nakrájanú cuketu. Zeleninu za občasného miešania restujte 5-7 minút, kým nezmäkne a nezhnedne. Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  3. Pripravte si špenátovú proteínovú omeletu: Kým sa zelenina varí, nalejte proteínový prášok a špenátovú zmes do panvice s restovanou zeleninou. Nechajte zmes stuhnúť 1-2 minúty. Otočte omeletu a varte ďalšie 2-3 minúty, kým omeleta nedosiahne požadovanú konzistenciu.
  4. Dochuťte a ozdobte: Dochuťte soľou a korením podľa chuti. Pre extra chuť a sviežosť ozdobte čerstvými bylinkami, ako je petržlenová vňať, pažítka alebo bazalka.
  5. Podávajte ihneď: Na špenátovú omeletu poukladajte zeleninu a vychutnajte si ju!
Tagy:

Zatím nebyl vložen žádný komentář.