PROTEÍNOVÁ DIÉTA
bez odborného dohľadu
s on-line poradňou
Blog Pravé jedlá Voňavá ryba na bylinkách

Voňavá ryba na bylinkách

 Ryba  prevoňaná bylinkami urobená  na panvici.

Tento recept možno  aplikovať  na rôzne druhy rýb.

 

S ryžou  je recept  vhodný ako pravé jedlo do 3. etapy.

Bez ryže alebo inej prílohy je vhodný  už od 1. etapy.

 

Ingrediencie:       

Cca 150 g ryby amur alebo tymián, nejlepšie čerstvý)

1 citrón

1 lyžica olivového oleja

Ryža (max. 1 kopček)

Korenie, soľ

1.V osolenej vode  uvaríme ryžu.

2. Rozohrejeme na panvici  olej,  pridáme najskôr bylinky a potom rybu. Bylinkami nešetríme, ryba by mala byť zľahka obalená.

3. Rybu osmažíme z oboch strán a dobre pokvapkáme citrónom.

Vďaka  citrónu nebude ryba cítiť rybacinou a bude krásne voňať  bylinkami.

Zatím nebyl vložen žádný komentář.