Rajčinová polievka vhodná pre 2. etapu, varená pomocou rajčinového krému DIETALEGRE® alebo v rámci pravého jedla z pravých rajčín od 3. etapy.
Ingrediencie:
Proteínová polievka DIETALEGRE® (alebo niekoľko rajčín, ktoré rozmixujeme na kašu)
Čerstvá koriandrová vňať
Šťava z 1/4 citrónu
1 lyžica olivového oleja
1 lyžička sladkej papriky
1/2 lyžičky drveného kmínu
1/4 cibule nakrájanej na kocky
1 strúčik cesnaku
Soľ, korenie
1. Polievku Dietalegre® pripravíme podľa návodu. Na lyžici olivového oleja osmažíme nakrájanú cibuľku do zlatista a pridáme k nej sladkú papriku, cesnak a kmín.
2. Prilievame rajčinovú polievku hneď ako je cibuľka hotová a chvíľu ju povaríme. Pridáme šťavu z citróna a na kúsky nakrájaný koriander. Osolíme, okoreníme.
Koriander receptu dodáva exotickú príchuť a príjemne pôsobí na trávenie.